VLADIMIR KAPOR d.o.o. Pale

KVALITET, ISKRENOST I ODGOVORNOST

Vladimir Kapor d.o.o. je preduzeće osnovano krajem 2016. godine u Istočnom Sarajevu. Preduzeće je podijeljeno u dva bazična diviziona: trgovački i uslužni. Trgovački divizion se bavi uvozom i izvoznom raznih vrsta roba, a uslužni divizion pružanjem usluga iz oblasti logistike i konsaltinga.
MISIJA – Misija preduzeća je da omogući saradnju i povezivanje preduzeća iz Bosne i Hercegovine i inostranstva kroz pronalaženje novih tržišta nabavke i prodaje, kao i logističkim rješenjima olakšati realizaciju poslova. Visok kvalitet usluga i proizvoda je prioritet i treba da dovede do unapređenja i razvoja poslovanja svojih klijenata.
Zaposleni predstavljaju osnovnu vrijednost i najveći kapital, te je ugodno i prijatno radno okruženje sa perspektivnim planom karijere prioretet menadžmenta.
VIZIJA – Naša vizija je da visokim standardima kvaliteta u pogledu pružanja usluga i visokim kvalitetom proizvoda uz najpovoljniju cijenu na tržištu postanemo jedan od vodećih izvozno – uvoznih biroa u Bosni i Hercegovini. Mi želimo da postanemo spona domaćih privrednika i ino okruženja. Naš osnovni cilj je ići naprijed u korak s vremenom, biti nosilac i pokretač novih trendova.

ZADOVOLJNI I LOJALNI KLIJENTI SU NAŠ IMPERATIV

TRUDIMO SE BITI BOLJI SVAKOG DANA

Naš moto je “KVALITET, ISKRENOST I ODGOVORNOST“. Trudimo se da sve što radimo radimo na kvalitetan način i da su svi naši proizvodi i usluge visokog kvaliteta. Iskrenost u svemu što radimo i u komunikaciji sa svim stejkholderima nam omogućava transparentnost i smanjenje nesporazuma. Odgovornost u poslovnom smislu podrazumjeva da ono što obećamo to i ispunimo, ne dajemo prazna obećanja i nerealne projekcije. Takođe, nastojimo da budemo društveno i ekološki odgovorni jer smo svjesni da svi treba da budemo korisni članovi društva i da doprinosimo razvoju društva, očuvanju prirode i ekološke ravnoteže.

truck_green